foto van pride groningen 2022. Feestende mensen met vlaggetjes met een regenboog erop.

Infomarkt & pride walk

 22 juni 2024

We geloven dat het betrekken van bedrijven kan bijdragen aan een breder begrip en acceptatie van de lhbti+-gemeenschap. Ons doel is om in de komende jaren te groeien en de lhbti+ vriendelijke voorzieningen te verbeteren. Roze Zaterdag Groningen biedt ook een platform voor bedrijven die diversiteitsbeleid voeren gericht op de lhbti+-gemeenschap. Dit doen we in de vorm van een infomarkt en Pride Walk op Roze Zaterdag.

DEELNEMEN ALS ORGANISATIE?
Als individu hoef je je niet aan te melden voor de Pride Walk of informatiemarkt. Sterker nog, iedereen is welkom! Wil je als organisatie of stichting aan de Pride Walk of informatiemarkt deelnemen? Vul dan het formulier in op de website van Roze Zaterdag Groningen. Deze kan je invullen via onderstaande buttons.

INFORMATIEMARKT
Neem deel aan onze informatiemarkt en bereik een divers publiek dat de viering van diversiteit omarmt! Roze Zaterdag Groningen biedt standplaatsen aan voor organisaties die willen deelnemen aan deze inspirerende dag. Informatie voor deelname is te vinden op de website van Roze Zaterdag Groningen.
DEELNEMEN INFOMARKT


PRIDE WALK
De bekende Pride Walk door de stad met wagens en mensen zal ook dat jaar weer plaatsvinden. De Pride Walk zal starten en eindigen op Ossenmarkt met wagens en mensen. De stoet zal vredig en vol positiviteit door de binnenstad trekken. Binnenkort wordt de precieze route gecommuniceerd en extra informatie hierover. Loop je mee voor liefde, respect, acceptatie en saamhorigheid?
DEELNEMEN PRIDE WALK
[fts_instagram instagram_id=17841401840115449 access_token=IGQVJWY2UtM28tR2ZAyWkQ3QzVLb2pySDJEVmI2MWd5bUFkMWxIM2g3T1FraDVoc1V1b0NXQ19nenktd25IS1VwUVNvcmVDaTNzNTlNZAWFiNER3N29VWmY3aHBKM1dsV0FndWhMbW5n pics_count=5 type=basic width=100% super_gallery=yes columns=5 force_columns=no space_between_photos=20px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Pride Groningen wordt mogelijk gemaakt door: